Galaxy Note Fan Edition Resmi Olarak Duyuruldu

Note 7 akıllı telefonlarının yenilenmiş modellerinin ne zaman satışa çıkacağı konusu, adeta bilmeceye dönüşmüştü. Samsung Note 7 serilerinde alev alma sorunları yaşanınca, ilk etapta akıllı telefonları toplatmış ve pillerinin yenilenip yeniden kullanıcılara vermişti. Fakat değiştirilen pillerde de sorunlar çıkmış ve tasarımdan kaynaklı bir sıkıntı olduğu fark edilince tüm seri iptal olmuştu. Büyük umutlarla gelen serinin tamamen iptal edilmesiyse bir hayli hayal kırıklığı yaratmıştı. Öyle ki telefonu beğenen birçok kişi tüm bildirimlere rağmen telefonları iade etmemiş ve Samsung’un da bu durumda güncellemeler şarj kısıtlaması gibi önlemler aldığını görmüştük. Artık geri gelmez denen Note 7 modelinin, sonunda yeniden piyasaya çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Galaxy Note Fan Edition adı ile yeniden piyasaya çıkacağı açıklanan telefonların tanıtımları da yapıldı.

Galaxy Note Fan Edition Nasıl Farklarla Geliyor?

Yeni seri Galaxy Note Fan Edition akıllı telefonlarının tanıtımıyla beraber, birçok soru işareti de kalkmış oldu. Galaxy Note Fan Edition modelinin doğrudan Note 7 parçalarından üretildiği ve bir nevi geri dönüşüme katkı sağlayan bir proje olduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra pillerde ise köklü bir değişim durumu söz konusu.

Galaxy Note Fan Edition

 

Galaxy S8 akıllı telefonlarında yer alan pillerin kullanıldığı açıklanan Galaxy Note Fan Edition modelinin, Note 7 modelinde yaşanan sorunu yaşaması neredeyse imkansız hale getirildi. Pil kısmında 3.200 mAh değerinde bataryalar kullanan yeni seri akıllı telefonların, Bixby sanal asistan desteği de aldığı açıklandı.

Galaxy Note Fan Edition

 

Yazılımsal olarak Samsung’un uzun bir süre destek vermeye devam edeceği modelin, teknik kısımda ise başka hiçbir farkı bulunmuyor. Uzun bir süre sadece Kore genelinde satılacak olan yeni modellerin 400-500 bin arasında üretildiği ve diğer ülkelerde sınırlı bir satışı olacağı da belirtildi. 611 dolar fiyatıyla 7 Temmuz tarihinde net olarak satışa çıkacak olan Galaxy Note Fan Edition modelinin ne kadar ilgi göreceği merak konusu.

Cevap bırakın