Hitman Franchise Hakkında Görülmemiş Kampanya!

En ünlü video oyunu serilerinden biri olarak kabul edilen Hitman, Steam platformunda muazzam bir indirim aldı. Söz konusu indirimle beraber oyunu eski halinden çok daha uygun bir fiyattan alabiliyorsunuz.

Video oyunu dünyasında sıcak gelişmeler yaşanmayı sürdürüyor. Oyun mağazası Steam, Hitman Franchise paketinde çok büyük bir indirim fırsatı gerçekleştirdi. Franchise kapsamında %84 indirim sunuldu.

Pek çok Hitman oyunu ile ilgili olarak farklı farklı büyük çapta indirimler sunan Steam, gerçekleştirmiş olduğu bu indirimi resmi Steam mağaza sayfası üzerinden duyurdu.

İndirimler kapsamında en eski Hitman oyunlarından tutun da en yeni Hitman oyunlarına kadar pek çok Hitman oyun paketinde önemli oranda fiyat avantajları söz konusu. Henüz Hitman serisini oynamadıysanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir indirim türü.

Hitman hakkında

Hitman, suikastçilik görevlerini yerine getirerek ilerlediğiniz bir oyun olup üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanmakta. Oyunda gizlilik bir hayli önemli teşkil etmekte. Seri dahilinde şu ana kkadar çok sayıda oyununun piyasaya sürüldüğünü de belirtelim.

Cevap bırakın