The Division 2, Benzeri Görülmemiş Bir İndirim Aldı!

The Division 2 oyunu için büyük bir indirim gerçekleştirildi ve yeni fiyatı yalnızca 15,49 TL oldu. İşte habere ilişkin detaylar…

Ubisoft oyunlarının genellikle biraz yüksek fiyatlardan satıldığını biliyoruz. Özellikle de The Division gibi yüksek bütçeler harcanarak yapılan oyunların fiyatları genelde yüksek oluyor. Bu yüzden şimdi bahsedeceğimiz yeni indirim haberi oyuncular için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Epic Games sık sık çeşitli kampanyalar sunarak adeta oyuncuların gönlünü fethediyor. Şimdi de The Division 2 oyunu büyük bir indirimle sunuluyor. Oyun için Epic Games üzerinde %95 oranında muazzam bir indirim gerçekleştirildi ve yeni fiyatı yalnızca 15,49 TL’ye indi. Böylece oyunu normalde olduğundan çok daha uygun bir fiyattan satın alabiliyorsunuz.

The Division 2 için gerçekleştirilen bu büyük indirim 3 Mart 2020 akşamına kadar geçerliliğini sürdürecek. %95 oranında indirim alan oyun, uzun bir süre bu rakamın yanına yaklaşmayabilir. Bu yüzden The Division oyunları satın alma gibi bir planınız zaten varsa bu indirimi kaçırmamanızı öneririz.

Cevap bırakın