Revo Uninstaller Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Revo Uninstaller uygulaması , Windows işletim sistemi bulunan bilgisayarlarda iz kalmadan program kaldırmaya yarar. İşte Revo Uninstaller hakkında bilmeniz gerekenler…

Windows işletim sisteminde her ne kadar dahili bir program kaldırma aracı bulunsada kaldırılan programlar genelde iz bırakmaktadır. Bu da sağlıklı bir yöntem olarak görülmediğinden, dosyaları tam olarak ortadan kaldırmak için üçüncü taraf programlardan olan Revo Uninstaller kullanabilirsiniz.

Revo Uninstaller , ücretsiz olarak kullanılabilecek olan, bir programı hiçbir iz bırakmadan silmeye yarayan bir programdır. Özellikle Program Ekle veya Kaldır bölümünden silmenize rağmen bir türlü tam olarak silinmeyen ve her seferinde adeta virüs gibi çıkan programlar var ise Revo Uninstaller programı çok işinize yarayabilir.

Basit bir arayüzü bulunan Revo Uninstaller , böylece kolayca kullanılabilmektedir. Hemen aşağıda kullanım adımlarını okuyabilirsiniz.

Revo Uninstaller Kullanımı :

İlk olarak Revo Uninstaller yazılımını resmi ve güvenilir kaynağı aracılığıyla Windows bilgisayarınıza indirip kurun. Ardından programı çalıştırın ve silmek istediğiniz programı seçip Moderate modunu seçtikten sonra Silme işlemini başlatın. Sonrasında Revo Uninstaller programını tekrar açıp, Scan butonuna tıklayın. Yazılımın bilgisayarınızı tarayabilmesi için bir süre müsaade edin. Eğer yazılım silinen programla alakalı bir iz bulamamaktaysa silme işlemini uygulamış demektir.

Silme modunun moderate olarak kullanılmasını tavsiye etmemizin nedeni genelde bu yöntemin yaygın olarak kullanılmakta olması ve stabil performans açısından önerilmesidir. Ancak elbette siz kendi tercihinize göre farklı modlardan yana seçim de yapabilirsiniz.

Revo Uninstaller programının ücretli sürümü de bulunmaktadır. Ücretsiz versiyon aynı anda sadece bir programı silmekte iken ücretli olan sürüm ile aynı anda birden fazla program silebiliyorsunuz. Bunun dışında şu an için bariz farklılıkların bulunmadığını belirtelim. Yine de temel kullanımın dışına çıkarak farklı hizmetler de almak istiyorsanız o halde ücretli sürümden yana tercih yapmak sizin için daha avantajlı olacaktır.

Cevap bırakın