Müzekart Gns Başvuru Adımları ( Rehber )

Yeni yazımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sunulan müzekart gns hizmetini nasıl kullanabileceğinizle ilgili olarak bilgiler yer verdik. İşte konuya ilişkin detaylar…

Müzekart Gns, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 18 – 25 yaş aralığında olan gençler için sunulan bir özelliktir. 18 – 25 yaş arasındaki gençlere ücretsiz müzekart dağıtılmasını sağlamakta olan müzekart gns , bazı müzelere ücret ödemeden girmeyi sağlar.

Müzekart Gns alabilmek için 26 yaşına basmıyor olmak, en fazla 25 yaşında olmak gerekiyor. Ancak 1 Ekim 2022 tarihinden önce 26 yaşına girecek olanların müzekart gns başvurusu iptal ediliyor. Bu yüzden başvuracak olan gençlerin yaş koşulunu karşıladıklarından emin olmaları gerekiyor.

Müzekart Gns başvuru adımları :

  • Başvuruyu gönderebilmek için ilk olarak müzekartgns.com internet sitesini açmalısınız.
  • İnternet sitesini açmanızın ardından sayfayı aşağıya doğru kaydırıp kayıt formu bölümüne gelip kişisel bilgilerinizi yazınız.
  • Kişisel bilgilerinizi yazmanızın ardından formda aşağıda yer alan Kaydı Tamamla butonunun üzerine tıklayarak kaydınızı gönderiniz.
  • Bilgileri yazarken mutlaka doğru bilgiler girmeniz gerekiyor. Aksi taktirde hukuki anlamda başınız ağrıyabilir.
  • Fotoğraf yüklemesi yaparken de yüzünüzün net ve doğru açıyla gözüken halini yüklemeniz gerekiyor. Vesikalık veya biyometrik fotoğraf ideal olacaktır.

Cevap bırakın