2018 BMW i8 Roadster Modeli Ortaya Çıktı

Alman otomotiv devi BMW, elektrikli otomobiller üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırmaya başladı. İlk olarak hem lüks modeller hem de elektrikli modeller olarak sunulan “İ” serisi bu alanda markanın öne çıkan serisi olmuştu. Daha önce bu seride oldukça lüks modelini satışa çıkaran BMW’nin şimdi ise seriye yeni bir üye daha eklemeye hazırlandığı ortaya çıktı. Bu kez 2018 BMW i8 Roadster adı ile yeni bir elektrikli model geleceği belirtildi. Hatta merakla beklenen 2018 BMW i8 Roadster modeli için ilk fragman niteliğinde videoda yayınlandı.

2018 BMW i8 Roadster Kısa Süre Sonra Geliyor

BMW i8 modelinin yenilenmiş yüzü olarak karşımıza çıkması beklenen 2018 BMW i8 Roadster modelinin, motor kısmında hem elektrikli hem de benzinli motorları göreceğiz. Elektrikli motor ve 1.5 litre benzinli motorla gelecek olan 2018 BMW i8 Roadster araçlarının üstü açık bir model olması gündemde. Yaklaşık olarak toplam beygir gücünde 420 beygir sunması gündeme gelen aracın tasarımının da bir hayli değişmesi bekleniyor. Açık tavanlı bir model olması zaten farklılık sunacak olan 2018 BMW i8 Roadster araçlarının, arka tampon tasarımlarının ve ön ızgaralarının değişmesi bekleniyor. Net tasarım değişiklikleri henüz ortaya çıkmış değil.

Bununla beraber videoda yer alan aracın üzerinde yer alan kamuflaj nedeniyle de detaylar çok net bir şekilde görüntülenmiyor. Biraz daha spor bir modele dönüş yapılacağı görülen yeni seri araçların, teknoloji kısmında da yeniliklerinin ortaya çıkacağını söylemek gerek. BMW i8 modeline göre daha başarılı, daha hızlı ve daha güçlü bir seri olacak olan 2018 BMW i8 Roadster serisinin, tanıtımının ne zaman yapılacağı konusunda da şu an için çok fazla net bilgiler bulunmuyor.

Cevap bırakın