2018 Rolls-Royce Phantom Otomobilin Tanımını Değiştirebilir

Dünyanın en pahalı araçlarını satan firmalardan biri olan Rolls-Royce, araç serilerini yenilemeye devam ediyor. Şirketin bu noktada en iddialı araçları olarak karşımıza gelecek yeni serisi 2018 Rolls-Royce Phantom araçları da son tanıtılan amiral gemisi oldu. Özellikleri, tasarımı, motor performansı kısacası hemen her alanda öne çıkan bir model olan 2018 Rolls-Royce Phantom, nasıl bir sistem kullanıyor? Detaylara daha yakından bakalım.

2018 Rolls-Royce Phantom Performansı Üst Düzeye Taşıyacak

Tasarım konusunda kendi araç sınıfının hatlarını koruyan markanın bunun yanında araçlarını yenileyecek birçok düzenlemeye de yer verdiğini gördük. Çok daha keskin çizgilerin kullanıldığı 2018 Rolls-Royce Phantom modelinde ön ızgaralar geliştirilirken aynı zamanda far üzerinde de belli düzenlemelerin yapıldığı görülüyor. Far bölümü çok daha başarılı hale getirilen araçların aydınlatma mesafesi de 600-700 metre arasında rekor bir değere çıkarılmış durumda. Paslanmaz çelik ve dayanıklılığı arttıracak olan hemen her detaya sahip 2018 Rolls-Royce Phantom araçlarının, bu yapısı nedeniyle 2.7 tonun üzerine çıktığını da ekleyelim. Tabi ki motor buna göre tasarlanmış durumda.

İçerisinde tamamen el yapımı döşemelere ve detaylara sahip olan 2018 Rolls-Royce Phantom, 12.3 inç eğlence ekranı sayesinde araçla hemen her şeyi yapmanıza olanak sağlıyor. Tabi ki güvenlik ve sürücü için gerekli olan tüm bilgileri gösterecek bir de hayalet gösterge sisteminin bulunduğunu eklemek gerekiyor.

Gelelim motora. Tasarımı ve ağırlığıyla tam bir dev olan 2018 Rolls-Royce Phantom modelinin motoru da aynı derece yüksek bir performansa sahip. Aracın içerisinde yer alan 12 silindirli 6.75 litre hacme sahip olan motorun, twin turbo destekli olduğu da açıklanan bilgiler arasında

Tam olarak 563 beygir güç sunan 2018 Rolls-Royce Phantom, 900 Nm tork ile ağırlığını kolayca karşılamakta. 8 vitesli bir dev olan 2018 Rolls-Royce Phantom, vites aralıklarını düşürerek performans artışı da sağlamış durumda. Ağırlık nedeniyle yaşanabilecek olan performans düşüşünün de bu şekilde önüne geçen araçların fiyatı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Fakat özelliklerine ve markanın kriterlerine bakacak olursak. Yeni seri fiyat konusunda liderliğe oynayacak modellerden biri olabilir. Özellikle üretime bağlı olarak yeni modelin epey yüksek bir rakama çıkması gündemde. Belki de en pahalı otomobil serisini göreceğiz.

Cevap bırakın