3000 TL Altında Fiyatlardan Satın Alabileceğiniz 5 Android Telefon ( Kasım Ayı)

Yeni yazımızda 3000 TL altında fiyatlardan satın alabileceğiniz 5 Android akıllı telefona değiniyoruz. İşte 3000 TL altında bir rakamdan satılan en iyi akıllı telefonların listesi…


Pandemi süreci sebebiyle teknolojik ürünlerin ülkemizdeki fiyatı bir hayli yükseldi. Uygun fiyata akıllı telefon bulmak bir hayli zor bir hale geldi. Hazırladığımız yeni yazımızda ise mevcut şartlarda 3000 TL’lik bir bütçeyle satın alınabilecek en iyi akıllı telefonların neler olduğuna değiniyouz. Söz konusu listenin Kasım 2020’ye göre hazırlandığının ve farklı tarihlerde değişiklik gösterebileceğini belirtelim.


Samsung Galaxy M31 128 GB

Galaxy M31 128 GB modeli 3000 TL’nin altında satın alabileceğiniz en iddialı telefonlardan biri. Samsung markasının da akıllı telefon kategorisindeki popülerliği ve güvenilirliği göz önüne alındığında bu fiyat segmentinde tercih edilebilecek modellerden biri olduğu rahatlıkla söylenebilir.


Galaxy A30s 64 GB


Samsung Galaxy A30s akıllı telefonu da yine Samsung şirketinin sunduğu ve bu fiyat segmentinde tercih edilebilecek modellerden olup şu an Galaxy M31’e göre biraz daha uygun fiyattan satın alabilmenize imkan bulunuyor.


Redmi Note 9 128 GB


Fiyatı yaklaşık 2.750,00 TL olan Redmi Note 9 akıllı telefonu bu fiyat segmentinde satın alınabilecek iddialı modellerden biri. Redmi markasınn da popüler olduğu ve Çin merkezli Xiaomi tarafından desteklendiğini belirtelim.

Oppo A91 128 GB


Fiyatı ortalama 3000 TL olan Oppo A91 akıllı telefonu Oppo’nun iddialı modellerinden biri. Oppo markasının da yükselişte olan markalardan biri olduğunu belirtmek gerekiyor. Ülkemiz pazarında da yer alan Oppo Türkiye’de de sevilen şirketlerden biri konumunda.


P30 Lite

Eğer biraz daha makul fiyatlara inmek isterseniz o halde Huawei P30 Lite 64 GB sürümünü değerlendirebilirsiniz. Fiyatı ortalama 2600 TL olan bu telefon gayet yeterli özelliklere sahiptir. Değerlendirilmeye alınması gereken ürünlerden biridir.


Cevap bırakın