NBA 2K19 İle İlgili Son Bilgiler!

Heyecanla beklenen NBA 2K19 ile ilgili ortaya çıkan son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. NBA 2K19 ne zaman çıkacak? Nasıl bir oyun olacak? İşte habere ilişkin detaylar…

NBA serisinde adeta tekel konumuna yükselen 2K Games, NBA 2K19 üzerine çalışmaya devam ediyor. NBA 2K19, rekabeti daha ön plana çıkarak bir oyun olacak. Önceki NBA 2K oyunundaı yer alan oyun içi ödeme sistemi nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kalan 2K Games, bu eleştiriler nedeniyle seriyi bir kez daha mercek altına alıyor. NBA 2K19, oyun içi ödeme sisteminin yer almayacağı, bulunsa bile adil oynanışın daha ön planda tutulacağı bir oyun olabilir ki açıkçası oyun dünyasının umduğu da bu.

NBA 2K19 çıkış tarihi her ne kadar henüz resmi olarak açıklanmamış olsada, oyunun çıkış tarihi olarak 7 Eylül 2018 bilgisi sızdırıldı. Öte yandan geliştirici tarafından yakında oyun ile ilgili pek çok bilginin paylaşılacağına dair bir müjdenin olduğunu belirtelim. Geliştirici ekip, NBA 2K19 ile ilgili çok yakında oynanış sistemi ve daha pek çok detay hakkında önemli bilgiler paylaşacak. NBA 2K19, 20.yıla özel bir sürüm olduğundan oyuncular için özel sürprizler ve çeşitli fırsatlar da sunması bekleniyor.

NBA 2K19 ile ilgili internet ortamından sızdırılan bir görselde ‘Adını bilecekler’ ibaresi ve Lebron James görüntüsü dikkat çekiyor. NBA dünyasının en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Lebron James, sporculuk hayatına Cleveland Cavaliers’ta devam ediyor.

NBA 2K18 oyununda yer alan mikro ödeme sisteminin bulunmayacağını umduğunuz 2K19, online tarafta oyuncuyu soğutmayacak bir oyun olacak gibi duruyor. Elbette oyuncuların önemli bir beklentisi de NBA 2K serisinin atmosfer olarak daha güçlü olması. Özellikle basketbol seyirciye çok yakın oynanan bir oyun olduğu için seyircinin tezahüratları ve hareketleri maçta takımları ciddi anlamda etkiliyor. Oyunu oynayan kişi de doğal olarak bu güzel atmosferleri hissetmek istiyor. Bakalım 2K Games bu konuda da özel bir çalışma yapacak mı?