Honor V10 İçin İlginç Bir Güncelleme Yayınlandı

Honor V10 akıllı telefonuna yönelik yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. İlginç olan nokta ise güncellemenin boyutu!

Akıllı telefonlar için çıkan yazılım güncellemeleri telefonun güncel kalabilmesi açısından oldukça önemli. Telefonlar aldıkları yazılım güncellemeleriyle beraber yeni yeteneklere kavuşabiliyor, sorunlardan arınabiliyor ve daha güvenli bir hale gelebiliyorlar.

Telefonlar için çıkan standart güncellemelerinin genellikle 100 MB üzeri olduğunu hatta bazen 500 , 750 MB gibi boyutları da bulabildiğini görüyoruz. Ancak V10 için yayınlanan yeni güncelleme, kritik bir değişikliğe sahip olmasına rağmen yalnızca 2.08 MB boyutuyla yayınlandı. Ancak değişiklik günlüğü, tam olarak ne hususta değişiklik yapıldığına dair net bir bilgi de vermemekte. Büyük olasılıkla ufak bir hatanın düzeltildiği bu güncelleme şu an OTA üzerinden dağıtılmaya devam ediyor.

Honor V10 Özelliklerini Hatırlayalım:

V10 telefonunda 5.99 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğünde ekran bulunmakta olup telefon sekiz çekirdekli Kirin 970 işlemciye sahip. 64 GB – 128 GB depolama seçenekleri bulunan cihaz 6 GB RAM içeriyor ve 3.650 mAh büyüklüğünde bataryası bulunuyor.

Cevap bırakın