WhatsApp Web Karanlık Modu Aktif Etme Yöntemi

Bu yazımızda WhatsApp Web sürümünde karanlık mod fonksiyonunu nasıl aktif hale getirebileceğinizi detaylı bir şekilde anlatacağız.

Günümüzün en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp mobil cihazlar için geliştirilmiştir ancak kullanım alanı sadece mobil ile sınırlı kalmamaktadır. WhatsApp Web sürümü sayesinde WhatsApp’ı bilgisayarınız üzerinden de kolay bir şekilde kullanabilmeniz mümkündür. Böylece her mesaj geldiğinde telefona bakarak vakit kaybetmenize gerek kalmaz.

WhatsApp Web Karanlık Modu Aktif Etme İşlemi:

Uygulamanız gereken yöntem son derece basit. İlk olarak Google Chrome internet tarayıcısından WhatsApp Web internet sitesini açın. (Chrome olarak belirtmemizin sebebi bizim Chrome üzerinde denememizdir) Açtıktan sonra QR kodunu telefonunuzdan okutarak WhatsApp Web oturumunu açın. Oturum açtıktan sonra sohbet kısımının dışında kalan bir alana sağ tıklayıp açılan menüden İncele veya Inspect seçeneğini seçin. Karşınıza çıkacak olan bölümde satırların en üstünde kod göreceksiniz. Kodda web olarak belirtilen kısmı web dark olarak değiştiriniz. Böylece karanlık mod web sürümde de kullanılabilir hale gelecektir.

Bu özelliğin genel itibariyle kullanıcıların oldukça işine yarayacağını düşünüyoruz. Özellikle dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız az şarjınızın bulunduğu anlarda gayet iş görebilir.

Cevap bırakın