2018 Yılı Biterken En Çok Beğendiğiniz Instagram Fotoğraflarını Toplayın!

Artık 2018 yılını sona erdirmek üzereyiz ve saatler sonra 2019 yılına adım atacağız. Eğer bir Instagram kullanıcısıysanız, 2018 yılında kendinize şöyle bir göz atmanız mümkün. Beğendiğiniz fotoğrafları kolayca bulup toplayabilirsiniz.

En çok beğeni alan fotoğrafları kolajlayıp paylaşmak Instagram’da epey popüler bir hale geldi. Kolaj yapılabilmesi için kullanıcılar bazı uygulamalardan yararlanıyor. Bu uygulamalardan biri Top Nine.  Söz konusu uygulamanın internet sitesi sürümüne de erişim sağlanmakta. Ancak internet sitesini kullandığınız zaman Türkiye sonuçlarının listelenmediğini belirtelim. Uygulaması ise iOS ve Android için uygulama mağazalarından edinilebiliyor.

Top Nine uygulaması büyük bir ilgi görmüştü ve epey tutulmuştu. Uygulamanın temel fonksiyonu o yıl içerisindeki Instagram fotoğraflarını taramak ve bunların arasından en fazla beğeni alan dokuz fotoğrafı belirlemektir. Dolayısıyla yüzlerce fotoğraf paylaşan ünlü sosyal medya kullanıcıları için mühim uygulamalardan biri. Paylaşımlarınızı bu 9 fotoğrafa göre gözden geçirebilir ve sayfanız hakkında yeni bir strateji belirleyebilirsiniz.

Top Nine uygulamasını açtığınız zaman tıpkı internet sitesinde olduğu gibi size Instagram kullanıcı adınızı ve e-posta bilginizi soracaktır. Bilgileri girip fotoğrafları taratabilirsiniz fakat tarama işleminin tamamlanmasının biraz zaman alacağını da ifade etmemiz gerekiyor. Bunun temel nedeni kolajı çok fazla kişinin kullanması.