Acer İddialı Yeni AIO Bilgisayarını Satışa Sundu

Ünlü teknoloji şirketlerinden Acer, masaüstü bilgisayar kategorisinin en aktif markalarından biri olarak dikkat çekiyor. Ünlü şirket şimdi bu alana bir yeni ürün daha dahil ediyor. Söz konusu ürünün ismi Aspire S24.

Aspire S24 bir All in One PC modeli olup farklı ve güzel tasarımı ile de dikkat çekiyor. Intel Kaby Lake işlemci ailesinden i5 işlemci modellerini içerisinde bulunduran PC, 12 GB RAM’e sahip ve 1 TB depolama alanı bulunuyor. 23.8 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Acer Aspire S24, dahili kablosuz şarj desteğine sahip ve böylece sizi kablo kalabalığından kurtarıyor.

Bilgisayardaki en dikkat çekici noktalardan biri de Dolby ses teknolojisini desteklemesi. Cihazın kendine ait dahili bir ses sistemi bulunuyor. Bu ses sisteminin en güzel yanı da Dolby Audio Premium özellikli olması ve böylece Dolby kalitesini size iliklerinize kadar hissettirebilmesi.

Bu monitörde film, dizi izlemek oldukça keyifli. Fakat oyunlar için Dolby teknolojisini kullanmayı düşünüyorsanız bu bilgisayarın yeni nesil AAA oyunlarında hatta eski pek çok AAA oyununda sınıfta kalacağını söyleyelim. Çünkü oyun oynanması amacıyla üretilen bir bilgisayar değil. Daha çok ofis ortamları veya günlük kullanım için uygun.