Honor, Honor 7X İçin Yeni Bir Android Güncellemesi Yayınladı

Akıllı telefon dünyasının önemli markalarından Huawei’nin alt markası olan Honor, Honor 7x akıllı telefon modeli için yeni bir Android güncellemesi yayınladı. Honor 7x için yayınlanan bu güncelleme sürpriz niteliğinde.

Akıllı telefonların içerisinde yer alan donanımların gücü kuşkusuz son derece önemli ancak onun kadar önemli bir başka kıstas daha var. O da yazılımların güncel kalması ve telefonun güvenilir özelliğini koruyabilmesi. İşte Honor, 7x akıllı telefonu hususunda bu konuda sınıfta kalmak üzereydi ki önemli bir hatadan döndü. Honor, 7X için güvenliği arttıran ve performans iyileştirici bir güncelleme yayınladı.

Honor 7x için paylaşılan yeni güncellemenin boyutu son derece yüksek. 569 MB büyüklüğündeki güncellemeyi indirmeden önce internet bağlantınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Güncellemeyi kısa süre içerisinde de kurup daha güvenli ve stabil bir Honor 7x kullanımına merhaba diyebilirsiniz.

Honor 7X için bu güncellemenin daha erken sunulması bekleniyordu çünkü zira güncelleme Haziran ayı güvenlik paketi olarak isimlendiriliyor. Dolayısıyla geciken bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz.

Honor 7x akıllı telefonunun özelliklerini hatırlayalım:

5.93 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan Honor 7x, 16 MP +2 MP olmak üzere çift arka kameraya sahip. Cihazın ön yüzünde de 8 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. 3.340 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olan telefon, sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemciyle çalışıyor. Cihazda 4 GB RAM bulunuyor.

Ürün depolama alanı olarak üç farklı seçenek sunuyor. Bunlar 32 GB , 64 GB ve 128 GB olup kullanıcı bütçesine göre dilediğini seçebiliyor. Ürün şu an ülkemizde 1600 TL civarında fiyatlardan satılıyor.