Mi Band 3 Artık Türkçe!

Xiaomi Mi Band 3 akıllı bilekliği ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Artık kullanıcılar bu bilekliği Türkçe olarak kullanabilir.

Giyilebilir cihazlar üzerine de çalışmalar sergileyen Xiaomi, Mi Band 3 akıllı telefonuyla sükse yapmıştı. Telefona şimdi yeni bir güncelleme yapıldı ve Türk kullanıcıların memnun olacağı bir özellik eklendi. Xiaomi Mi Band 3 cihazının dil seçenekleri arasına Türkçe de dahil edildi. Artık akıllı bilekliğinizi Türkçe bir şekilde de kullanabilmeniz mümkün.

Güncellemeyi indirebilmek için yapılması gereken şey Mi Fit uygulamasının son sürümüne sahip olmak ve Bluetooth bağlantısını sağlayarak Ayarlar menüsünden güncellemeyi gerçekleştirmek. Şu an ülkemizde Mi Band 3 fiyatlarında da bir düşüşün söz konusu olduğunu ifade edelim.

Dilerseniz Mi Band 3 akıllı bilekliğinin özelliklerini bir hatırlayalım: 

Cihaz 0.78 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip ve camı çizilmelere karşı dayanıklı. Kalp atış hızı sensörü, adım ölçme, aktivite, hava durumu bildirimlerini gösterme, kondisyonunu ve uykunuzu izleme, 50 metreye kadar suya dayanıklılık, Bluetooth 4,2, 20 gün bekleme süresine sahip 110 mAh Li iyon polimer pil gibi etkileyici özelliklere sahip.  Şu an pazarda yer alan, bir akıllı bileklikten beklentilerinizi karşılayacak ürünlerden biri.