DiRT Rally Şimdi de Steam Platformunda Ücretsiz Hale Geldi

Günümüzün en sevilen ralli yarış oyunu serisi DiRT, şimdi bir fırsatı daha karşımıza çıkardı. DiRT Rally oyunu Steam platformu üzerinde kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale geldi.

Bazen oyun sanal mağazaları üzerinde mükemmel indirimler, ücretsiz oyun fırsatları uygulanıyor. Bunlara şimdi bir yenisi daha eklendi. DiRT Rally oyunu Steam platformu üzerinde tamamen ücretsiz bir hale geldi.

2015 yılında piyasaya sürülen oyun Steam platformu üzerinde 61 TL fiyat etiketiyle satılmakta idi. Şimdi ise 16 Eylül tarihine kadar herhangi bir ücret ödemeden direkt olarak Steam hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken şey ilk olarak oyunu Steam mağazası üzerinde görüntülemek. Sonrada Hesaba Ekle butonuna tıklayın. Ardından oyunun hesabınıza eklendiğine dair bir bildirim gelecektir. Sonrasında da kütüphanenizde görebilirsiniz.

Eskiden bu tarz ücretsiz oyun fırsatları pek sunulmazken günümüzde sanal oyun mağazaları sayesinde böyle fırsatların sıklıkla sunulması, maddi durumu iyi olmayan oyuncular için bir hayli memnun edici bir husus.

Cevap bırakın