Apple’ın Türkiyede’ki En Ucuz(!) 5 Ürünü

Genelde pahalı ürünleriyle tanınan Apple’ın ülkemizde satılan en ucuz 5 ürününe sizler için değiniyoruz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Genelde ürünlerinin pahalılığıyla bildiğimiz Apple, geçtiğimiz günlerde 200 TL’lik parlatma bezi ile gündem olmuştu. Dolar kuru arttıkça Apple ürünlerinin de fiyat olarak yükseldiğini biliyoruz. Peki Apple’ın Türkiye’deki en ucuz 5 ürünü hangisi?

1-     MagSafe-MagSafe 2 Dönüştürücü

MagSafe 2 Dönüştürücü ürünü, Apple Store üzerinde satılan en düşükfiyatlı aksesuar olup, bu aparat ile Mac bilgisayarınızı MagSafe güç adaptörü kullanarak şarj etme, Led Cinema Display ile MagSafe Konnektörü kullanabilme gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Şu an ki fiyatı 79 TL’dir.

2-     Lightning – 3.5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü

iPhone X telefonundan kaldırılmış olan 3.5 mm kulaklık jak girişi nedeniyle kullanıcıların tadı kaçmıştı. Bu nedenle profesyonel kulaklık kullananlar için Lightning – 3.5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü gereksinimi doğdu. Bu ürün şu an 89 TL’lik fiyatıyla Apple ürünleri arasında ikinci sırada yer almaktadır.

3-     mophie USB-A Araç İçi Şarj Cihazı

Araç içerisinde kullanabilmek maksadıyla alabileceğiniz ürün, standart USB-A girişine sahip olan, iPhone , AirPods , iPad gibi Apple cihazlarıyla kullanılabilecek 12W yüksek çıkışlı şarj imkanı sunmaktadır. Ürünün fiyatı ise şu an 129 TL’dir.

4-     Lightning Konnektörlü mophie USB-A Kablosu

Fiyatı 139 TL olan bu ürün, Made for iPhone lisanslı, orijinal Apple kablosundan daha uygun fiyata sahip olan USB-A kablosudur. Siyah renge ve örgü yapısına sahiptir.

5- Lightning – Micro USB Adaptörü – 179 TL

Dönüştürücü görevi gören micro USB Adaptörü, iPod, iPad veya iPhone’u eş zamanlamak ve şarj etmek için kullanılmakta olup, micro USB kablolarına ve şarj aletlerine bağlamaya imkan tanımaktadır. Boyut olarak son derece ufak bir aparat olmasına rağmen 189 TL fiyat etiketi bulunmaktadır.

Cevap bırakın