2018 Yılının En İyi Mobil Oyunları Listesini Yayınlıyoruz! (Android)

Oyun dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir gelişme daha yaşanmasın. Mobil dünya artık birbirinden kaliteli oyunlarla karşılaşıyor ve bu durum mobil oyunculuk terimini resmen başka bir boyuta taşıyor. İşte bu haberimizde 2018 yılının en iyi mobil oyunlarını derledik.

Mobil platform için son zamanlardan sunulan en etkileyici oyunlar hangileri oldu dersiniz? Gelin birlikte 2018 yılı için hazırladığımız en iyi mobil oyunlar listemize bir göz atalım:

The Walking Dead: Our World

Alında The Walking Dead serisini zaten oyun dünyasında sıklıkla görüyoruz. 2012 yılında PC tarafında yılın en iyi oyunu da yine bu seri içerisinden çıkmıştı. Ancak bu serinin mobil platformda kaliteli örneklerini pek görememiştik. Oysa The Walking Dead: Our World, mobil için geliştirilen son derece iddialı bir The Walking Dead oyunu. VR desteğine sahip olan bu oyunda zombilerin istilasına karşı mücadele edecek, hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Uncharted Ocean

Denizcilik oyunlarına karşı özellikle erkek gamerların büyük bir ilgisi vardır. Uncharted Ocean da mobil oyuncuların oldukça hoşuna gidebilecek bir deniz savaşı oyunu. Bu oyunda büyük bir filoyu yönetecek, devasa geminizle mavi sulara açılacaksınız. Yeni keşifler gerçekleştirmeniz ve bu keşifler esnasında karşınıza çıkabilecek zorluklara da göğüs gerebilmeniz gerekiyor. Buna hazır mısınız?

PUBG

Playeruknown’s Battlegrounds oyunu, Battle Royale türünün önemli temsilcilerinden biri. Günümüzde milyonlarca genç tarafından sevilerek oynanan oyun, mobil platforma çıkar çıkmaz büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Dawn Break

Basit ancak etkileyici grafiklere sahip olan Dawn Break’i ister çevrimiçi isterseniz de çevrimdışı oynayabiliyorsunuz. Alanının iddialı oyunları arasında yer alıyor.

The Sims Mobile

Efsanevi The Sims serisinin mobil oyuncular için çıkarılan yeni bir sürümü olan The Sims Mobile, ilgiyle oynanan yaşam simulasyonlarından biri.