2019 Yılında En Çok Para Kazandıran Ücretli Oyunlar Açıklandı

2019 yılı oyun dünyasında bir hayli hareketli geçti. Yılın en fazla kazandıran ücretli oyunları hangileri oldu dersiniz? İşte o liste…

Her yıl video oyunu dünyasında pek çok yeni oyun piyasaya sürülürken bunlar arasında özellikle bazıları bir hayli dikkat çekiyor. Geride bıraktığımız 2019 yılında , yapımcısına en fazla kazandıran oyunların hangileri olduğu paylaşıldı. Listede popüler pek çok oyunun varlığı dikkat çekti.

İşte 2019’da en çok kazandıran ücretli oyunlar:

  • FIFA 19 – 786 milyon dolar
  • Call of Duty: Modern Warfare – 645 milyon $
  • Grand Theft Auto V – 595 milyon $
  • FIFA 20 – 504 milyon $
  • Call of Duty: Black Ops III – 487 milyon$

2019 yılında en çok kazandıran oyun FIFA 19 olurken, dördüncü sırada da yine aynı yapımcının elinden çıkan FIFA 20’nin olması dikkat çekiyor. İki oyun da günümüzde en çok tutulan futbol serisinin üyeleri ve görünen o ki kullanıcılar ikisine de büyük ilgi göstermiş.

Listenin ikinci sırasında Call of Duty Modern Warfare yapımının yer alması beklenen bir şeyken üçüncü sırada GTA V’in bulunması şaşırttı. Çünkü bu oyun bundan uzun yıllar önce piyasaya sürüldü yani 2019 yılında artık 6. yılını doldurmuş bir oyunun bu denli fazla satması GTA oyununun gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Cevap bırakın