Hitman: Sniper Assassin Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Hitman serisinin yeni bir oyunla daha devam edeceği ortaya çıktı. Hitman: Sniper Assassin isimli bu oyun hakkında ilk bilgiler sızdırıldı.

IQ Interactive, uzun bir zaman sonra yeni bir Hitman oyunu piyasaya sürebilir. Daha önce serinin devam edip etmeyeceğine yönelik ciddi soru işaretleri vardı. İlk Hitman oyunu bundan tam 18 yıl önce 2000 tarihinde çıkmıştı. Ardından uzun bir süre boyunca peş peşe Hitman oyunları çıktı. Son olarak da 2016 yılında yeni bir Hitman oyunu oynadık.

Son oyunun ardından Hitman’i daha çok mobil platform üzerinde gördük. Şimdi tekrar Hitman: Sniper Assassin isimli bir oyunun çıkacağına yönelik iddialar bulunuyor. Bu oyun isminden de anlaşılabileceği üzere sadece Sniper üzerine kurulu. Yani keskin nişancılık ağırlıklı bir oyun olacak. Bunun benzeri daha önce hem bilgisayarlar hem mobil platform için çıkmıştı. Bu yüzden Hitman: Sniper Assassin’in mobil için mi PC için mi geleceğini henüz kestiremiyoruz. Bu konuda somut bilgiler de bulunmuyor.

IO Interactive ekibinden daha önce gelen bir açıklamada yeni bir Hitman oyununun çıkacağı resmen doğrulanmıştı. Böylece şimdi de ismi ve birkaç ufak ayrıntı belli olmuş oldu. İlerleyen süreçte oyun hakkında çok daha fazla bilgi açığa çıkacaktır.