Huawei Mate 10 Pro İçin Yeni Bir Güncelleme Sunuldu

Huawei, Mate 10 ve Mate 10 Pro akıllı telefonları için güncelleme dağıttı. Güncellemeyi gerçekleştirerek Mate 10 serisini çok daha fonksiyonel, yenilenmiş bir biçimde kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonlar için sıklıkla yazılımsal güncellemeler sunuluyor. Bu güncellemeleri yaptığınızda telefonunuz genellikle daha çok hızlanıyor, bazı hatalardan arındırılıyor ve yeni özellikler eklenebiliyor. Böylece çok daha iyi bir telefona kavuşmuş oluyorsunuz. Bu yüzden güncellemeleri yapmak, telefonu güncel tutmak oldukça önem taşıyor. En başta güvenlik açısından bunu yapmalısınız.

Son zamanların en çok dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden Huawei, güncelleme isteyen kullanıcıları için Mate 10 serisine Android Oreo 8.1 ve EMUI 8.1 arayüz güncellemesini sundu. Güncelleme hem Mate 10 hem Mate 10 Pro modellerinde geçerli olup kısa sürede yapabilirsiniz. Güncelleme ile beraber GPU Turbo özelliğini de kullanabilirsiniz. Bu özellik cihazınızın performansını yüzde 60’a kadar yükseltebilir.

Güncelleme şu an açık beta olarak paylaşıldı ancak sadece Çin yararlanabiliyor. Çin’den sonra farklı ülkelere de yayınlanacak. Şu an Çinli kullanıcılar açık beta kapsamında güncellemeyi test ediyor. Eğer Mate 10 veya Mate 10 Pro modellerinden birine sahipseniz şu sıralar güncellemeleri sıklıkla kontrol etmenizi öneririz. Zira bir sorunla karşılaşılmadığı taktirde kısa sürece dünyaya yayılacak.