Lenovo Z5 Akıllı Telefonunun Mavi Renkli Versiyonu Çıktı

Lenovo, Z5 akıllı telefonlarını renk olarak epey çeşitlendiriyor. Bu kez de mavi renkli Z5 sunuldu. Mavi renkli yeni Z5, diğer renkteki cihazlardan biraz daha pahalı olacak.

Akıllı telefon dünyasında son zamanlarda en fazla konuşulan telefonlardan biri kuşkusuz Lenovo Z5 oldu. İlk duyurulduğu zaman çok büyük beklentiler oluştu ancak piyasaya sürüldükten sonra adeta hayal kırıklığı meydana geldi. Vaadedilen pek çok nitelik gerçek anlamda sunulamamıştı ve bu durum gerek medyayı, gerekse kullanıcıları rahatsız etmişti. Buna rağmen Z5 satışları ilginç bir şekilde epey iyi gitmişti.

İlk kez 12 Haziran 2018 tarihinde Çin pazarında satışa çıkarılan model, şimdi de mavi versiyonu ile satılacak. Mavi renkli yeni Z5, diğer modellerden 10 Dolar kadar daha pahalı olacak. Telefonun fiyatı 212 Dolar olarak açıklandı.  Bu fiyatın 64 GB dahili depolama alanı için geçerli olduğunu belirtelim. 128 GB depolama alanı bulunan modeli satın almak isteyenlerin kesenin ağzını biraz daha açması gerekiyor. Lenovo’nun bu yeni renge sahip modelinin de yüksek bir satış rakamına ulaşması bekleniyor.

Fiyatı ile cezbetmişti

Her ne kadar ortaya çıkan sızıntıların aksine bir tasarımla sunulsa ve hayal kırıklığına neden olsada Z5, uygun fiyatı ile şu an en çok ilgi gören telefonlardan biri. 12 Haziran’dan itibaren önemli satış başarılarına ulaşan Lenovo, durumdan son derece memnun.