Defiance 2050 Oyununun Çıkmasına Artık Çok Az Bir Süre Kaldı!

Bir süredir merakla beklenen Defiance 2050, çok yakında resmen çıkışını gerçekleştirecek. Oyun çoklu oyunculu macera türüne yeni bir bakış açısı kazandıracak.

Trion Worlds tarafından geliştirilen Defiance 2050, bilim kurgu öğelerini de içerisinde barındıran çoklu oyunculu bir aksiyon oyunu. Oyunda yönettiğiniz karakteri hayatta tutabilmek birinci hedefiniz. Etrafınızda pek çok yaratık, rakip yer alıyor ve onlara karşı galip gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda birbirinden güzel silahlar bulunuyor ve bu silahlar günümüzün teknolojisine ait değil. Bundan uzun yıllar sonrası düşünülerek geliştirilen, modern teknolojiye sahip pek çok yeni tür silahla tanışacaksınız.

Ücretsiz olarak oynanabilecek olan Defiance 2050, ilk etapta üç farklı dil seçeneğine sahip olacak. Bu diller arasında maalesef Türkçe yer almamakta. Oyuna ait indirilebilir içeriklerin ise ücretli olacağını belirtelim. Class Founder’s Pack ve Demolitionist Founder’s Pack ek paketleri 77.00 TL fiyat etiketleriyle satılacak. Oyunun çıkmasına artık sadece günler kaldı. Çıkış tarihi 10 Temmuz olarak açıklandı. Böylece önümüzdeki günlerde oynamaya başlayabilirsiniz.

Defiance 2050, aksiyon konusunda epey iddialı bir oyun olacak. Çatışma sahneleri ve aksiyon dozajı olarak oyuncuyu doyuracak. Daha fazla bilgi sahibi olmak için yayınlanan resmi tanıtım görüntülerini izleyebilirsiniz.