Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus Telefonları İçin Yeni Bir Güncelleme Çıktı

Dünyaca ünlü akıllı telefon geliştiricilerinden Samsung’un Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için yeni bir Android güncellemesi paylaşıldı. Peki güncellemenin detayları neler? Gelin birlikte bakalım…

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus telefonlarının üzerine titremeye devam ediyor. Bu iki telefon için Android Pie kararlı sürümü çıkarılacak ancak kararlı sürüm sunulmadan önce bir beta aşamasının söz konusu olması gerekli. S9 ve S9 Plus modelleri için de şu an Pie sürümü test ediliyor. Android 9 Pie betası her geçen gün daha da iyi bir hale getirilirken çok yakında kararlı sürüm olarak yayınlanması bekleniyor.

S9 ve S9 Plus Pie güncellemesi şöyle dursun, Samsung farklı güncellemelerle de telefonlarını iyileştirmeyi sürdürüyor. Bu kez çıkan yeni güncelleme ise 324 MB dosya büyüklüğüne sahip olan ve temel görevi iyileştirme, düzeltme olan S9 & S9 Plus güncellemesi.  Güncelleme sayesinde SBC ile Bluetooth kodek için düzeltme, Samsung Cloud senkronizasyonundaki sorunun düzeltilmesi, Samsung Pass kullanımı hususunda yaşanan sorunun çözümü, Game Launcher çalışma dışı hareketleriyle ilgili sorunun çözümü, görüntülendikten sonra silinemeyen bildirimlerle ilgili sorunun çözümü, cihazın kullanım esnasında donmasına neden olan sorunun çözümü gibi pek çok önemli değişiklik sağlandı.