Bilgisayar ve Konsol Birleşimi Yeni Origin PC İddialı Geliyor

Bilgisayar kategorisini yakından ilgilendiren bir olay yaşandı ve bu olay konsol tarafında da yankı uyandıracak gibi gözüküyor. Konsol ve PC birleşimi bir cihaz üretildi!

Günümüzde konsollar ve bilgisayarlar video oyunları hususunda yoğun bir rekabet içerisindedir. PC platformu her zaman daha cezbedici gözükmesine rağmen son zamanlarda konsola özel olarak çıkan birbirinden kaliteli oyunlar rekabetin farklı bir boyuta taşınmasını sağladı. Bunda konsol fiyatlarının şu an daha uygun olmasının da bir rolü bulunuyor.

Konsol ve PC rekabeti şöyle dursun, şimdi bu ikisinin karışımı bir cihaz karşımıza çıkıyor. Söz konusu cihazın ismi Origin Big O olup bu cihaz devasa bir bilgisayar görevi görmesine karşın içerisinde konsolların üçünü de barındırıyor. Mevzu bahis konsollar Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch.

Yeni Origin O, bahsettiğimiz üç konsolu PC ile birleştiriyor. Böylece bir oyuncu isterse konsolu isterse de PC’yi kullanabiliyor. Bu yeni teknoloji özellikle birden fazla ürüne sahip olan kullanıcılar için memnuniyet verici olacak gibi gözüküyor çünkü artık kullanıcılar hem konsola hem PC’ye ayrı ayrı sahip olmak zorunda kalmıyor.

Ürün üzerinde geliştirme aşaması devam ediyor ve henüz satışına dair bir açıklama bulunmuyor. Konuyu takipteyiz.

Cevap bırakın