TikTok Hesabını Tamamen Kaldırma Yöntemi

Yeni yazımızda TikTok hesabınızı nasıl kapatabileceğinize değiniyoruz. İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

TikTok özellikle son zamanlarda bir hayli popüler bir hale geldi. Kullanıcılar tarafından epey yaygın olarak kullanılan TikTok sosyal medya uygulamasına özellikle genç kitle tarafından büyük ilgi gösterilmekte.

Ancak TikTok bazı unsurları nedeniyle bazı kullanıcılar tarafından zararlı olarak görülebiliyor veyahut kullanıcılar farklı sebepler nedeniyle hesaplarını silmek isteyebiliyorlar. TikTok bunun için de imkan tanıyor.

TikTok Hesabı Nasıl Siliniyor?

TikTok hesabınızı tamamen silebilmeniz mümkün. Bunun için uygulamanız gereken admılar bir hayli basit olup ilk olarak profilinize gidip Profilinizden Ayarlar sekmesine geçiş yapınız. Sonrasında da Hesabımı Yönet kısmına giriniz. Hesabımı Yönet kısmından da en aşağıya inip Hesabımı Sil butonuna tıklayınız.

Hesabımı Sil butonuna tıkladıktan sonra SMS veyahut maille birlikte size bir kod gelecektir. Gelen doğrulama kodunu girerek tüm bilgilerin TikTok sunucularından kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. TikTok hesabınızı sildikten sonra geri almanızın mümkün olmadığını, dolayısıyla tekrar TikTok kullanabilmek için yeni bir hesap açmanız gerektiğini de belirtelim.

Cevap bırakın