Realme 6 Telefonuna Netflix Güncellemesi Geldi

Realme şirketinin önemli telefonlarından Realme 6 için yeni bir güncelleme paylaşıldı. İşte habere ilişkin ayrıntılar…

Realme 6 akıllı telefonu için Netflix HD izleme desteği bulunmamaktaydı. Çoğu akıllı telefon üreticisi., cihazlarını satışa çıkarırken Netflix desteği vermez ancak sonrasında anlaşma yaparak güncelleme eşliğinde desteği sunmaya başlayabilir. Realme 6 için yayınlanan güncelleme de bu bağlamda önemli.

Realme 6 akıllı telefonu kutudan Android 10 yazılımıyla çıkmasına karşın Netflix üzerinde HD izlemeyi desteklememesi kullanıcıları rahatsız ediyordu. İşte şimdi bu doğrultuda Realme tarafından yeni bir güncelleme yayınlandı ve böylece Realme 6 akıllı telefonu için Netflix desteği aktif edildi.

Realme 6 için yakın zamanda bir güncelleme daha yayınlanmış ve yayınlanan güncellemeyle telefonun güvenlik sürümü Mart ayı düzeyini almıştı. Şimdi yayınlanan Netflix desteği getiren güncelleme ise RMX2001_11_B.17 yapı numarasına sahip.

Netflix ile sınırlı kalmayacak

Hindistan Realme CEO’su Madhav Sheth tarafından yapılan açıklamada güncellemenin yalnızca Netflix’i desteklemekle kalmayacağının, Amazon Prime desteğinin de sunulduğunun altı çizildi.

Cevap bırakın