2020 Yılının En İyi Kameraya Sahip Telefonları

2020 yılında kamera performansı konusunda en iyi olan akıllı telefonlar hangileri oldu dersiniz? Yeni içeriğimizde bu konuya değiniyoruz.

Akıllı telefonlar arasında özellikle üst segment modeller kamera performansları bakımından profesyonel kameralara dahi kafa tutabilecek kıvama geldiler. Peki 2020 yılında en iyi kamera performansı ortaya koyan akıllı telefonları hangileri oldu?

Popüler platformlardan DxOMark derecelendirmelerine devam ediyor ve 2020 yılının genelindeki en iyi kameraya sahip akıllı telefonları belirledi. Buna göre 2020 yılının en iyi kameraya sahip olan akıllı telefonları belli oldu.

Paylaşılan verilere göre Huawei markasının Mate 40 Pro Plus akıllı telefonu muhteşem fotoğraf çekme yeteneği ile yılın en iyi fotoğraf çeken akıllı telefonu olmayı başardı. Öte yandan yılın en iyi video çeken akıllı telefonu ise kardeşi Mate 40 Pro oldu. Bu bağlamda hem video hem fotoğraf hususunda Huawei’nin Mate 40 serisi zirvede yer aldı. Mate 40 Pro aynı zamanda bokeh efekti konusunda liderliği Samsung Galaxy S20 Ultra ile paylaştı. Öte yandan Mate 40 Pro+ akıllı telefonu da yılın en iyi gece çekim özeliliğine sahip akıllı telefonu oldu.

Huawei, 2020 yılının en iyi kameraya sahip olan telefonları hususunda zirveyi bırakmazken ikinci ve üçüncü sırada ise Xiaomi ve Samsung şirketleri yer aldı.

Cevap bırakın